لیفت شکم


یک شکم صاف و کمر باریک که نشان از ورزشی بودن و سلامت  دارد، امروزه خواست بسیاری از مردم می باشد، ولی متاسفانه همیشه امکان دسترسی به آن توسط ورزش و رژیم غذایی تنها امکان پذیر نمی باشد. پس از کاهش وزن زیاد یا بارداری بدن به دلیل شل شدن و یا آسیب بافت پیوندی در لایه زیری پوست  قابلیت بازگرداندن پوست شکم به حالت اولیه را ندارد و در نتیجه پوست شکم شل، افتاده و پر چروک و ترک دار می شود.

همچنین شل شدن ماهیچه های شکم نیز می تواند یکی دیگر از عواقب اضافه وزن و بارداری باشد به خصوص ماهیچه های عمودی شکم که از هم دور می شوند و سبب افزایش محیط دور شکم می گردند. این تغییرات حتی با سخت ترین تمرینات نیز قابل بازگشت نمی باشند.

با کمک جراحی ابدومینوپلاستی می توان فرم شکم را بهبود داد. پوست شل شده به طرف پایین کشیده و اضافه آن بریده و برداشته می شود. ناف جای تازه خود کاشته می شود و ماهیچه های از هم فاصله گرفته به هم باز گردانده می شوند.

پی آمدهای لیفتینگ شکم:

لیفتینگ شکم وسیله ای برای وزن کم کردن نمی باشد. اغلب همزمان با لیفتینگ نیاز به لیپوساکشن نیز می باشد. بهترین نتیجه در بیماران لاغری که دچار افتادگی پوست شکم می باشند به دست می آید. خط بخیه افقی و تقریبا بلند ناشی از جراحی بالای محل رویش موهای آلت تناسلی قرار می گیرد که به آسانی توسط شورت پوشش داده می شود.

ریسک های نهفته در لیفتینگ شکم:

ریسک های نهفته در جراحی لیفتینگ شکم اندک می باشند مشروط بر آنکه این جراحی توسط پزشک متخصص جراحی پلاستیک که دارای تجربه کافی در این جراحی می باشد انجام پذیرد.

تورم و کبودی، عفونت زخم و خونریزی، باز شدن زخم همراه با پهن شدن خط بخیه، خطر ترومبوز و آمبولی از جمله ریسک های شایان ذکر می باشند.

توصیه های پیش از جراحی شکم:

حداقل ۱۴ روز پیش از تاریخ جراحی می بایست با مشاوره پزشک معالج استفاده از داروهایی که خواص جلوگیری کننده از انعقاد خون را دارند قطع نمود.

به حداقل رسانیدن مصرف نیکوتین و الکل ۴ هفته قبل از تاریخ عمل

در صورت وجود آلرژی و یا بیماری های در حال معالجه حتما جراح خود را مطلع کنید.

اگر به سرعت و بر اثر ضربات کوچک دچار کبودی می شوید حتما جراح خود را مطلع کنید.

توصیه های پس از جراحی:

پس از جراحی مدت زیادی از لگن استفاده نکنید و تلاش کنید حتی در صورت امکان عصر روز جراحی با استفاده از کمک همراهان حداقل برای رفتن به توالت از جای برخیزید و از روز بعد در راهرو بیمارستان پیاده روی کوچکی داشته باشید.

در صورت قابل جذب نبودن بخیه ها پس از ۱۲ ـ ۱۰ روز کشیده می شوند.

به مدت یک هفته استراحت در منزل توصیه می شود.

برای مدت  ۶ هفته پس از جراحی نیاز به بستن گن شکم می باشد.

به مدت ۱۰ ـ ۸ هفته از برداشتن بار سنگین و فعالیت ورزشی من جمله شنا خودداری شود.

به مدت ۱۲ هفته از حمام آفتاب گرفتن و سولاریوم اجتناب شود.

 

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *